Feeling hot, hot, hot!

Alla skriver väl om värmen i helgen. Så även jag.
Den är hemsk!

Vanligtvis älskar jag sol och värme, gillar att ligga och lapa mig i solen, försöka bli brun, njuta av sommaren.
Men den här sommaren är som sagt var annorlunda.
Och nu när det varit extra varma dagar märker jag att värmen inte bekommer mig väl.

Har varit otroligt slö och trött hela helgen. Sovit och vilat mycket, lederna småvärker, har konstig smak i munnen och får då och då riktiga dippar då jag bara måste sätta eller lägga mig ner ett tag. Nästan som lite yrsel...

Det är inte konstigt att kroppen är rejält sliten nu, efter sex cellgiftsbehandlingar. Men det är inte kul att uppleva det. Och sinnet vill mer än kroppen orkar, så det är svårt att hitta gränserna.

I går bjöd jag över en kompis på grillat. Väldigt opretantiöst och enkelt. Jag hade det mesta hemma men behövde komplettera lite på affären. Tog cykeln dit - och jag har typ två minuter till affären. Handlade, cyklade hem och var sedan helt slut så jag låg utslagen i soffan en timme....

Det är bara att försöka acceptera läget.

En sak som är bra är att mina fötter inte är lika svullna nu. Tror att det spelar stor roll att jag inte jobbar och sitter med fötterna nedåt hela tiden. Min läkare sa att jag skulle ta varje möjlighet jag hade att lägga upp benen, och det har jag gjort. Och det gör skillnad.

Har i helgen också gjort sjaldebut inför mina grannar.
Det går helt enkelt inte att ha peruk när det är så här varmt, och jag vägrar att sitta inlåst hela tiden.
Så jag har varit på min uteplats, med sjal, och upptäckt att jag överlevde det också....


Kommentarer
Postat av: Pia Tiveljung

Hej



Hittade din sida idag när jag började kolla runt på nätet. Hoppas allt är bra med dig idag eller hyfsat i alla fall.Du genomgick detta 2010 med cellgifter eller? Jag ska börja 21 juni ´trevlig midsommar men lika bra att börja döda detta sjuka i mig.Jag undrar var du köpte dina sjalar vill förbereda mig.

Ska till perukmakaren idag(känns overkligt)ska bara prata med dom idag.

Har bestämt att jag ska raka mig innan jag tappar allt, ha några mm hår så att jag kan vänja mig vid den kommande flinten (då det skriker cancer om mig.



Mvh Pia

2011-06-08 @ 10:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0