Slö söndag & sommartankar

Dagens vikt: 91,3 kg.
Stadigt nedåt.
Me like it!
Snart är mitt BMI under 35. Inte illa för en som varit över 50 som mest!

Det är nästan så jag hoppas att bästa vännen AK ställer in sitt födelsedagsfika i morgon så jag får köra på några extra dagar med cambridge.... Lite knäppt att tänka så, men så känns det lite... och hon har faktiskt "hotat" med att skjuta fram det till helgen... vilket skulle passa mej hur bra som helst. Skulle vara otroligt härligt att få se en 90:a innan jag bryter för sommaruppehållet.

Det är typiskt, att nu när jag har flow så har jag sedan tidigare bestämt mig för ett uppehåll. Vet att jag behöver ett break - och vill ha det - över sommaren. Ser så fram emot att få gå på uteservering, dricka ett glas vin, köpa en mjukglass, packa picknickkorgen och cykla till Nydalasjön, grilla hel fläskfilé och göra min goda potatissallad till...
 Jo, jag behöver ett uppehåll.

Utmaningen i sommar blir att hitta och hålla en balans. Mina senaste uppehåll har inte varit helt bra. Jag har tagit i för mycket, och passat på att äta och proppat i mig onyttigheter. Jag hoppas och tror att det blir annorlunda nu, för nu har jag inte hetsen att "hinna gå ner lite till" innan sommaren, utan kan känna lugnet.

Fast jag ska nog inte tänka på det som ett uppehåll Just ja, det var ju med vad som är det tillfälliga och vad som är det normala. Så som jag ska äta och motionera i sommar ska ju vara mitt normalläge. Att köra pulverkur - eller att överäta - det är ju det tillfälliga, undantagen.

Måste komma ihåg det.
Att det är så här jag ska ha det.
Att det är så här jag VILL ha det.

Kommentarer
Postat av: Helena

Wow!! Över 31 kilo ner!! Otroligt duktig du är!! Packa en ryggsäck med det nån gång, som påminnelse om vad du lyckats bli av med. :-)

2009-07-06 @ 08:36:47
URL: http://sextiotrekilosovervikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0