Slutstrulat

Nu är det slut med allt strul för min del.
Det har varit alldeles för mycket onyttigheter före, under och efter jul.
En sak är väl den julmat och det som hör till själva firandet. Det är okej, det hade jag bestämt mig för att unna mig. Problemet är bara att när jag väl "öppnade slussen" så öste jag på med allt - massa chips, kakor och godis dessutom.

Så nu är det slutfuskat.
Jag börjar nu fasa in mig mot cambridge och ren kur.
På tisdag så ska jag gå över till pulver hel och hållet och ska försöka köra så januari ut. Måndag kväll har jag bjudit hem kompisarna på middag och spelkväll, därför väntar jag till tisdag. Fram till dess gäller att jag INTE köper hem något nytt onyttigt, men jag får äta annat i sociala sammanhang (fika, blir bjuden på middag typ, träffas för lunch typ).

Hemma, när jag äter själv, gäller Cambridge kompletterat med något ägg eller tonfisk eller räkor. Som vanligt alltså.

Jag har inte vågat ställa mig på vågen, är för rädd för att bli för deprimerad. Känner ju på mina kläder att det stramar mer än vad det gjort tidigare... illa, illa. Men om inte förr så på fredag SKA jag definitivt väga mig för att få en ny avstämningsvikt.

Sedan måste jag fundera igenom varför jag har så lätt för att stoppa i mig så mycket onyttigheter när jag ger mig själv chansen. Det är inte bra. Jag har varit så övertygad om att jag klarar det här, om jag bara blir av med de värsta kilona så kommer jag att kunna hålla en sund livsstil efter det. Nu är jag inte lika säker länger. Det blir något att jobba med i vinter och vår. För till sommaren SKA jag vara 20 kilo lättare jämfört med där jag var innan jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0