Top model och motionsbekymmer

Jag måste få igång motionerandet på ett bra sätt igen. Har så smått hållit på med ett eller två pass simning i veckan, men mer än så har det inte blivit.

Inser att det är den förbannade tv:n som ställer till det just nu.

Jag är en tv-narkoman, det ska erkännas, men jag har oftast inga problem med att spela in de program jag vill se och titta på dem i efterhand. Men vad gör man när det är sevärt på två kanaler samtidigt? Just nu är jag lika fast i Idol som i nya Top Model. Båda går kl 20.00 tis-tors. Vilket betyder att jag låser fast mig i soffan större delen av kvällen.

Jo, det är visserligen bara ett svepskäl. Det handlar om att prioritera. Men då det är lite halvsegt att ta sig iväg på vattengympan eller ut på promenaden, då gäller det att inte ha så många svepskäl nära till hands. Tur att Idol-uttagningarna snart är över, så det blir fredagsfinaler i stället. Då kanske det går bättre att komma loss lite oftare.

Det är lite intressant att jag är så fast vid Top Model där verkligen det smalaste smal-idealet hyllas. I den här omgången är det en "plus-size" modell med. Hon drar storlek 42 och är alltså alldeles för stor för de flesta kläder som visas upp på catwalken.

Suck.
Jag blir överlycklig om jag tar mig ner till storlek 42 någon dag, eftersom det betyder att det går att handla vanliga kläder i vanliga butiker.

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

42 vore verkligen en dröm! Känner mig så trött på att vara förpassad till tjockisavdelningen som dessutom bara finns på några få ställen ... Jag skulle känna mig så otroligt smal om jag kom i en 42:a. Drömmen en är snyggt sittande sommarklänning.

2008-09-24 @ 20:34:08
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se/
Postat av: Vendela

Hej! Kul att du hittade till mig :-) - och att vi är lika gamla! Jag är faktiskt oxå från Västerbotten men bor numera en bra bit söderut i landet. Tack så hemskt mycket för tipset om Zazzi (hette det så?) Det ska jag genast kika in på!



Du har förresten blivit utmanad, så kika in på min blogg och följ instruktionerna :-)

2008-09-25 @ 11:51:39
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0