Blogg-etikett

Jag känner mig som en riktig amatör på det här med att hantera bloggar. Att skriva inläggen är inga problem, och designen sköter ju blogg.se så jag slipper bekymra mig över den (även om jag blir imponerad över alla er som har bloggar med fina listor i kanten och andra finesser, känner att jag är ljusår från att ens komma på hur jag ska få till något liknande...)

Har ständigt dåligt samvete för att jag inte är alert och uppdaterar min länk-lista med mina favoritbloggar, och så fort jag ska ha med någon bild blir jag osäker och får inte alltid till det som jag vill...

Men det jag mest funderat över är vad som gäller för kommentarer. Jag älskar kommentarer - det är så himla kul att se att någon läser och tycker att det är värt att skriva några ord tillbaka. Men när jag sedan svarar på kommentaren, ska jag göra det på min blogg eller på bloggen hos den som har lämnat kommentaren?
Eller både ock?

Jag vet verkligen inte vad blogg-etiketten säger i den här frågan och nu gör jag olika från gång till gång.
Någon som har en åsikt?

Kommentarer
Postat av: Vendela

När någon skriver en kommentar till mig så brukar jag svara på kommentaren i dennes blogg (om han/hon har någon vill säga)



Har de inte lämnat någon bloggadress så svarar jag på kommentaren i min blogg :-)

2008-10-17 @ 22:07:14
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0