Ont i kroppen

Jag har träningsvärk. Det värker i muskler jag glömt bort. Baksidan av armarna. Några sidomuskler i ryggen. Det gör så där skönont, skönt för att jag vet att jag gjort något bra för att få värken.

Jag har också magknip. Förbannade fibrer. Det blir en hel del fibrer på hälsohemmet. Frukost, lunch och middag. Och grovt bröd till mellanmål. Massa frukt och grönsaker. Så magen har lite problem att hänga med i svängarna, och protesterar lite lätt.

I dag har vi pratat en del om vad som gått bra och vad som gått dåligt sedan sist. Hade inte så mycket på bra-sidan att bidra med. En kvinna i gruppen hade däremot ett eget recept till framgång: att skaffa sig en karl. Hon är kär, och kärleken har gjort att hon inte tröstäter, småäter och okynnesäter som förut. Med en karl i handen så blir det också betydligt mer prommenader och uteaktiviteter.

Kanske en lösning???

Nå, kärleken får vara så länge. Kämpar på på egen hand. Det känns bra att få en riktig omstart. Tror att jag är bättre rustad för att ta nya tag nu. Hösten har varit jobbit på många sätt, men mycket av de jobbiga har jag lämnat bakom mig. Om jag bara kan fortsätta att hålla fokus framåt så är mycket vunnet i förväg, tror jag.

Annars får jag väl ge mig ut och ragga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0