Mellandags-rea-blues

Eftersom jag firar jul hos mina föräldrar i Stockholm så passar jag på att gå på riktig mellandagsrea.
Utbudet här är lite större än hemma i Umeå...
Och i år har jag verkligen behov av lite nya kläder - har för tillfället bara två par byxor som funkar, och ett fåtal överdelar som jag går runt på.

Började shoppa redan på julafton (sista minuten-julklapp till pappa skulle inhandlas) och hittade en jättefin kjol. Kjol! Jag som sällan har just kjol - men denna blev jag stört-förälskad i och skulle bara ha trots att den INTE var på någon som helst rea.
Tvärt om.
550 kr kostade den.
Men det får det vara värd. Den blir nu min out-fit även på nyår och personal-festen på jobbet i januari.

På rean i dag hittade jag två par jeans som jag är nöjd med. Det ena paret i storlek 46, det andra i otroliga storlek 44. Men då i tjockis-storlekar, så de är genereösa i måtten...
Egentligen är jag inte så liten - de sitter tajta som skruvstäd, men det är bra, det ger motivation att komma igång igen i januari.

Men överdelar var ett mörker. Först så hittade jag ingenting. Sedan fick jag för mig att jag kunde titta på vanlig kläder, i vanliga storlekar, och det var ett misstag. Inser att mitt ögonmått och min bild av min egen storlek inte alls går ihop...
Kände mig riktigt nedslagen ett tag, då ingenting passade, och alla välkända känslor som misslyckad, ful, fet, äcklig kom som ett julkort på posten. Det är lite svårt att inse att trots att jag gått ner massa i vikt, så är det långt kvar. Jag måste hålla mig till de större storlekarna ett tag till - även om jag inte vill utan längtar efter att få gå på vilken affär som helst och titta efter kläder.

Ska nu surfa runt och se om jag hittar några fler butiker runt stockholm med lite större storlekar - det finna många shoppingdagar kvar innan jag vänder norrut igen. Någon top måste jag väl ändå kunna skrämma fram, tycker jag.
Någon som har något tips?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hejsan! Jag har precis börjat med cambridgemetoden idag och undrar om du har några tips? =)

2008-12-29 @ 14:49:14
URL: http://Kampenmotvikten.bloggagratis.se
Postat av: Jennie

Hejsan! Jag har precis börjat med cambridgemetoden idag och undrar om du har några tips? =)

2008-12-29 @ 14:50:02
URL: http://Kampenmotvikten.bloggagratis.se
Postat av: blogg_bohemen

Detta ständiga klädproblem som jag känner igen så väl ... Gudrun Sjödén har en hel del kläder i generösa storlekar, och gillar man inte det supermönstrade finns det mycket enfärgat som är fint. Jag gillar deras stickade tröjor och bastoppar.

2009-01-01 @ 10:52:20
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0