Denna dagen ett liv

Dagens väder:
snö, snö - äntligen riktig vintersnö efter en tråkvecka med ishalka och regn. Bor man i norrland vill man ha fin, vit snö till jul. Så är det bara!

Dagens vikt:
ingen aning. Vågen tar nu jullov året ut, återkommer i början av januari med vägningar, och nya tag på den fronten...

Dagens karaktär:
dålig... har svårt att låta bli att överäta nu när jag tillåter mig att äta... måste hitta en balans där. Just nu blir det minst två onyttigheter om dagen (någon choklad + något snacks!) och så kan jag inte fortsätta. Skärpning Kakan!

Dagens dåliga-samevete:
träningen... förra veckan blev det inte mycket tränat, och den här veckan ser inte bättre ut.. men nästa vecka - då är jag tillbaka i Umeå och ledig från jobbet. Då minsann ska jag träna varje dag! Typ...

Dagens panik:
ska ägna lunchtimmen åt att göra sista-minuten-inköp på julklappar. Har total panik när det gäller min pappa... han läser inte, lyssnar inte på musik, tycker kläder kan man använda tills de går sönder - det är onödigt med nya... Suck. Rakvatten kanske?

Dagens julkort:
ska ägna kvällen åt att skriva de sista julkorten som jag inte hann få i väg i går. Tur att det finns en brevlåda vid flyget där man kan posta fram till 21 i kväll...

Dagens lunch:
tror det blir sushi. Fort ska det gå, och inte vara allt för onyttigt. Men risk finns att det blir McDonalds mellan jul-klapps-paniken... kanske sushi i kväll i stället?

Dagens cambridge:
favoriten kakao till frukost. Kanske blir det det till middag också... Även om jag nu äter har jag inte övergett mitt pulver helt, utan äter en eller två påsar om dagen för att inte helt tappa bort mig.

Dagens jobb:
fullt upp. Vilket jag inte har tid med! Skulle behöva vara ledig för att hinna med det sista julbestyren i stället...

Dagens löfte:
nästa år ska jag vara ute i bättre tid med julkort, julklappar, julstädning och julpynt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0