Klättervägg

Det går i vågor det här med att leva på pulver och en lågkaloridiet. I går kväll var verkligen jobbig. Då klättrade jag mer eller mindre på väggarna. I ren desperation värmde jag till slut fyra pyttesmå köttbullar i mikron för att få tugga på något och få i mig lite proteiner.

Ja, jag vet, köttbullar var väl inte bästa valet. Ett kokt ägg, eller några räkor hade varit bättre om jag nu behövde fylla på med något, men köttbullar var vad frysen och kylen bjöd. Jag vågade helt enkelt inte gå till affären av rädsla för att jag skulle köpa på mig något omöjligt att motstå.

Under kvällen riktigt såg jag hur jag åkte i väg och köpte en hamburgare med pommes, eller en stor sushi, eller en påse ostkrokar och satte i mig... Jag är riktigt stolt över mig själv att jag inte gav upp. För det kändes nära.

Men jag vill verkligen kapa några kilo till innan jag avbryter kuren för att fira födelsedag.

Nu återstår bara att klara helgen.
Nästa prövning kommer redan i kväll då jag ska och fira en kompis som fyller år. Det blir tårta, fika och massa snacks och vin. Jag ska dricka vatten tänkte jag. Kanske smaka lite vin. Får se hur det går....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0