Lättad

Ställde mig på vågen i morse. Men andan i halsen.
Och blev glatt överraskad.
120,7 kg.
Till och med lite minus sedan sist jag vägde mig.
Fattar inte hur det gått till, med tanke på vilket struligt liv jag haft de sista tre, fyra veckorna. Men minus är det.
Känns bra inför dagens omstart med min viktminskning.

Har bokat in flera pass med vattengympa i veckan. Har verkligen längtat efter det. Och i kväll ska jag göra en veckosallad. Mums.

Tänkte bjuda på en snabb-lunch-rätt som räddar mig rätt så många gånger i veckan när fantasin tryter. På tio minuter är maten klar.

1 dl pasta, kokas
1 chorizo, mager variant
1/2 rödlök
1 näve fryst broccoli
2-3 msk matlagningsgrädde eller ännu magrare variant

Koka pastan. Skiva korven och löken, lägg i stekpanna och stek ev med lite olja eller flytande margarin. Lägg i broccolin när korven fått färg och låt den tina/steka med. Häll av pastan, och häll ner i stekpannan. Häll över matlagningsgrädden. Låt allt koka ihop någon minut så det blir simmigt. Ös på med svartpeppar. Servera med en morot, en kiwi eller veckosallad.

Kommentarer
Postat av: Nenny

Grattis till minuset o till nystarten!!
=)

2007-09-06 @ 06:01:43
URL: http://nenny.bloggagratis.se/
Postat av: Jessica Axberg

Hej kakan!
Det var ett tag sedan. Härligt med nystarter. Och grattis till minusskalan.
Jag har det "lätta" jobbet just nu att hålla vikten...det är svårt när man plötsligt får äta allt möjligt - men ändå inte.
Mitt stora problem är chocklad. Nu har jag börjat att göra egen "nötchoklad" med blandade krossade nötter och smält blockchoklad. In i frysen och bryt i delar. Dela upp i ett antal "portionspåsar" så att
jag inte äter mer än jag ska... Det är inte lätt, men jag tänker f-n i mig inte gå upp ett endaste litet kilo igen...
Kom igen Kakan - bestäm dig med knoppen - på riktigt. Klarar jag - klarar du!
Stor kram
/Jessica : )

2007-09-09 @ 21:00:06
URL: http://itrimrecept.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0