Helvetet tur och retur

Jag tror att helvetes-resan är över för den här gången.
Det är nästan lite skrämmande hur snabbt det går att fastna i negativa tankar, och vips så försvinner alla mål, alla ambitioner och alla drömmar.
Jag önskar att det fanns en knapp att stänga av och på, så man kunde hejda sig i tid.
Men vem har sagt att livet ska vara enkelt...

Priset är ett antal glasspaket, en halväten ostkrokspåse och en marängbotten för tårta (reserv från födelsedagen som aldrig behövdes). Och så lite allmänt slarvig kosthållning under några dagar.
Men det finns även positiva saker och därför ska jag lista dem. Kanske kan jag kika tillbaka på bloggen nästa gång det bär utför och hitta något i det positiva som får mig att orka hålla fast vid mina mål lite bättre.

1. Trots allt har jag klarat mitt mål med tre träningspass under veckan.
2. Jag mår bra när jag tränar, och det har hjälpt mig att hitta tillbaka mitt fokus.
3. Jag går inte sönder bara för att jag är ledsen. Det är okej att vara ledsen utan att låta det påverka hela min tillvaro.
4. Jag har inte låtit min depp-period påverka mitt jobb eller mina kontakter med mina vänner. Det fungerar att "fortsätta som vanligt" fastän jag är nere.
5. Jag mår inte bättre när jag tröstäter. Tvärt om, det har känts som bäst de gånger jag stoppat mitt tröstätande och slängt bort det sista i soporna. Ju snabbare jag bryter, desto bättre har det känts.

I morgon är det en ny vecka. Nya tag.
Jag ser fram emot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0